Inginer, absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, presedinte al asociatiei GO4FUN si vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania.

In ultimii 5 ani a organizat ture velo saptamanale care au adunat peste 15000 de participanti in zona urbana si periurbana a Bucurestiului, la care insumat biciclistii au parcurs peste 30 milioane de km.

A organizat ture de cicloturism in Romania pentru a descoperi la viteza mica obiectivele turistice, istorice si culturale aflate pe traseele parcurse alaturi de zeci de cicloturisti romani sau straini.

De peste 20 de ani, alaturi de colegii din Federatia Biciclistilor din Romania, a initiat discutii cu autoritatile locale si centrale pentru crearea legislatiei in domeniul cicloturismului si marcarii traseelor de cicloturism si Eurovelo (eurovelo.org) dar si pentru impunerea de schimbari legislative in codul rutier, cea mai importanta fiind recomandarea distantei de depasire a unui biciclist la 1.5 m.

A initiat sub egida FBR discutii cu parlamentari de la toate partidele pentru scrierea legii bicicletei (reglementari rutiere, reglementari fiscale si crearea unui cadru pentru dezvoltarea ciclorurismului si standardelor de realizare/marcare a infrastructurii specifice biciclistilor).

Este de pese 4 ani organizator al turelor saptamanale  “Bicicleala de luni” – plimbari in fiecare luni seara de la 19:30 din Parcul Izvor de la Rondul Biciclistilor. A dezvoltat alaturi de colegii sai un program de educatie velo dedicat copiilor –  Scoala Velo si a organizat 5 editii a celui mai mare eveniment dedicat exclusiv copiilor pe biciclete, Parada Micilor Biciclisti, care in acest an s-a bucurat de participarea a 2000 de copii care au pedalat pe Bdul Unirii alaturi de tot atatia parinti sau bunici.